Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 213 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 227 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 248 Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 257 Warning: include(Module/NewstickerH.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 288 Warning: include(Module/NewstickerH.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 288 Warning: include(): Failed opening 'Module/NewstickerH.inc.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/5.3/share/pear') in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 288 Warning: include(Module/NewstickerBox.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 289 Warning: include(Module/NewstickerBox.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 289 Warning: include(): Failed opening 'Module/NewstickerBox.inc.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/5.3/share/pear') in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 289 Warning: include(Module/NewstickerErgebnisse.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 290 Warning: include(Module/NewstickerErgebnisse.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 290 Warning: include(): Failed opening 'Module/NewstickerErgebnisse.inc.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/5.3/share/pear') in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 290 Warning: include(Module/NewsDetails.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 291 Warning: include(Module/NewsDetails.inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 291 Warning: include(): Failed opening 'Module/NewsDetails.inc.php' for inclusion (include_path='.:/opt/plesk/php/5.3/share/pear') in /var/www/vhosts/job-personal.net/httpdocs/Vorlage.php on line 291 Locuri de munca Electrician in Germania - Fara Comision
 

Electrician in Germania


MUNCA IN GERMANIA
Electricieni
Sudori
Instalatori
Tamplari
Dulgheri
Confectii Metalice
Munca Sofer de Profesionisti
Lacatus
Lista de Muncakostenloser TelefonrŘckruf
Vorname
Nachname
Telefon
E.Mail
Spamschutz: Tragen Sie das Ergebnis von 7 + 3 ein: =

Locuri de munca Electrician in Germania - Fara Comision

cautam doi colegi care sa ne sprijine in executia unor santiere in Germania. Oferim conditii transparente, veniturile conforme cu munca prestata, insa corecte. locuri de munca Electricieni in Germania / Strainatate

Offerte pentru aprilie 2016

Societatea Osteuropa Jobs Personal Werk srl sunt in Germania si Romania, firma de recrutare internationala, cauta pentru unul dintre clientii sai Eectricenie pentru Germania. 100% nu se percepe comision! loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat

To╚Ťi angaja╚Ťii primesc un contract german de munc─â cu toate beneficiile sociale ╚Öi accesul la îngrijire medical─â. Noi v─â ajut─âm în mod eficient si rapid.

Cerinte: limba german─â la nivel conversa╚Ťional, Permis de conducere categoria B, Experienta anterioara si experien╚Ť─â în domeniu. Responsabilitati: Montare linii electrice, Realizare instalatii noi si intretinere, montare aparatura electrica folosind planul primit si Persoane serioase, dinamice si atente la detalii.

salariu 11,50 EUR/ora + 40 EUR pe zi salariu 11,50 EUR/ora + 40 EUR pe zi
cazare c─âtre firma cazare c─âtre firma
contract de munc─â direct si legal în Germania contract de munc─â direct si legal în Germania
asigurare în caz de accident asigurare în caz de accident
asigurare medical─â asigurare medical─â
loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat loc de muncă stabil și sigur la angajator serios și verificat

Formular de contact


Electronist – Inginer industrial – Electrician – Instalator electric

Electronist muncaSunteti in cautarea unui loc de munca mai bun sau unul nou?
Va puteti vedea muncind si convietuii in Germania, si vorbiti germana?
Aveti calificare si experienta in domeniul energetic?
 
Atunci ne permitem sa va prezentam o oferta de munca in concordanta cu experienta si calificarea dumneavoastra:
Conform unui contract cu oferta de munca, recrutam pentru o companie specializata in domeniul energetic cu mai mult de 200 de angajati, distribuiti in toata Germania, Electricieni si Ingineri pentru instalatii si montaje industriale.

Aici sunteti responsabili pentru instalarea, punerea in functiune si intretinerea de sisteme electrice de control si tablouri de distributie.
 
Obligatoriu pentru aceasta oferta de munca este sa puteti lucra dupa desen in conditii de siguranta de lucru, devotement si responsabilitate, bineinteles este necesara si calificare de specialitate.
 
Program de munca este de Luni pana Vineri, week-end liber.Pe langa salariul de baza beneficiati  de suplimete pentru sarbatori si concedii. Iar cel mai important, pentru intermedierea locului de munca nu veti avea nici un cost, taxa sau comision, pentru aceasta se ocupa angajatorul german, de asemenea si pentru locuinta/cazare.

Daca indepliniti cerintele de mai sus si va convin beneficiile oferite de catre angajatorul german, atunci incercati-va sansa si apelati azi la noi cu incredere.

Formular de contact


Electrician de constructii Electrician energie ┼či tehnologie de constructii

Daca indepliniti urmatorul profil de cerinte,atunci dumneavoastra sunteti candidatul potrivit cautat de noi pentru clientii nostii din Nordreihen-Westfalen in Germania
 
Cunostinte cerute
Instalatii electrice jobs Instalatii electrice
Instalatii - Constructii job-personal.net Instalatii constructii noi
Reparatii instalatii electrice Reconditionari instalatii
Locuri de munca Electrician in Germania Cunostinte limba germana,nivel conversational
Locuri de munca Electrician Fara Experienta Dorinta de a locui si trai in Germania
 
Profilul dumneavoastra
Calificare in domeniul energetic
Experienta in domeniu
Motivatie si angajament
 
Noi va oferim
Un loc de munca pe termen indelungat cu perspectiva. Atmosfera placuta de munca la standarde Europene - Salarii attractive. Contractele de munca vor fi intodeauna directe, intre candidat si angajator germa. Garantat fara taxe de inscriere sau comisioane, serviciile noastre fata de candidati vor fi intodeuna gratuite
 

Electricieni/Mecatronici

Pentru clientii nostrii, companii de prestigiu in Germania, specializati in dezvoltarea si producerea echipamentelor de inalta tensiune, suntem in cautare de personal calificat si devotat.
 
Resposabilitati:
Instalare de transformatoare de current si tensiune
Citirea proiectelor si planurilor de instalare
Proiectarea mecanica a transformatoarelor de tensiune, transformatoarelor de masura si...
Prelucrarea si asamblarea de transformatoare transformatoarelor de masura
 
Profilul tau:
Calificare in in domeniul energetic, electrician, electrician industrial,mecatronic
Experienta profesionala constituie avantaj
Cunostinte de limba germana, nivel conversational
Abilitati de un stil de lucru de incredere si constiincioasa, spirit de echipa si cumunicativ
Cunostinte specifice in instalarea de transformatoare de current si tensiune
veti primi o inducer corespunzatoare
 
Aceasta oferta pune la dispozitie un loc de munca interesant si provocator la o companie de renume din Germania. Contract individual si legal de munca, suplimente de sarbatori si concedii annual platite, o atmosfera placuta de munca.
 
Daca v-am trezit interesul si indepliniti cerintele de mai sus, atunci inscrieti-va azi la noi. Bineinteles intermedierea locului de munca nu percepe taxes au comisioane. Ne bucuram de dumneavoastra!
 

Ajutor electrician pentru companii germane

Va punem la dispozitie un loc de munca ajutor electrician cu urmatoarele cerinte:

Minim 2 ani
de experienta profesionala in domeniul instalatiilor electrice
Instalatii electrice in cladiri noi si vechi, cladiri de birouri si constructii indutriale
Experienta profesionala constituie avantaj
Cunostinte limba germana, nivel conversational

Locurile de munca sunt la nivel national

Profilul tau:
Capacitatea de a lucra independent sau in echipa
Competente de analizare si rezolvarea problemelor, motivatie/angajement
Disponibilitate nelimitata pentru deplasari

Benificiile oferite de catre angajator : salarizare buna si cazare.
Intermedierea locurilor de munca nu presupune taxe au comisioane.

Formular de contact


Elactrician Electronist si Mecatronic

La unul dintre clientii nostrii de prestigiu in Bielefeld din Germania, o companie de renume in industria de ambalaje, va punem la dispozitie un loc de munca in concordanta cu studiile si experianta dumneavoastra profesionala. Desigur, fara commission.

Prinipalele activitati:

Responsabil pentru intretinerea si repararea echipamentelor de productie, si de constructie ..
Monitorizarea sigurantei si buna functionare echipamentelor electrice, medie si joasa tensiune ..
Presupune, de asemnea, integrarea ca membru al echipei ..
Efectuarea instalatiilor, reparatiilor si actualizarea in distributia electrica si de date ..


Abilitatile tale:

Curs de formare finalizat cu succes ca electronist, mecatronic sau tehnician electric
Cunostinte in domeniu de masurare si tehnologia de control, precum si a mediului in general ...
Cunostinte de mecanica hidraulica si pneumatica , constituie avantaj ...
Cunostinte de limba germana, nivel conversational ...
Aptitudini de un stil de lucru de incredere si constiincios, spirit de echipa si cumunicativ ...

Formular de contact

 

Servicii pentru angajatorii. Oferte de locuri de munca fara comision, direct de la angajatori

Germania Fara Comision Jobs disponibile pe Personal-Werk o cautare. toate locurile de munca

Un electrician este un profesionist (meseria╚Ö) preg─âtit pentru domeniul instala╚Ťiilor ╚Öi utilajelor electrice. El devine competent prin preg─âtire profesional─â pentru ...

Electrician Domeniul Constructii Tara Germania Orasul Frankfurt Partenerii nostri din Germania cauta electricieni cu expirienta. Veti avea de lucru cu instalatii ..

Locuri de muncă Electrician strainatate. Toate anunţurile pentru Electrician strainatate din pe sc Personal-Werk Ro De Căutare confortabilă a anunţurilor pentru...

Electrician auto Electrician electrician in constructii tehnician energetician ... 200 de locuri de munca gasite dupa electrician strainatate

Deutschland, posturi valabile pân─â în 2014

Electrician camion
Mecanic camion
┼×ofer stivuitor
┼×ofer camion
Programator CNC/Operator
Inginer proiectant electric
Inginer controale
Analist funcţional
Inginer de între┼úinere
Analist de sistem
Analist fun┼úional –
Senior Delphi Analist Programator
Senior Web Developer
Dezvoltare integrare software
Inginer dezvoltare software
Inginer testare software
Director tehnic

Locuri de munca in strainatate. Cauta loc de munc─â în Germania www.job-personal.net - strainatate. Cauta loc de munc─â în str─âin─âtate. Angajeaza-te urgent cu contract si legal. Toti candidatii care corespund cerintelor de mai sus sunt invitati sa aplice online pe adresa de e-mail info@personal-werk.de.

contract nedeterminat

Activat Locuri disponibile: mult... Tara: Germania Orase: Hamburg, München, Löhne, Frankfurt am Main, Nürnberg, Mainz, Offenbach Köln ...

CERINTE:-Pregatire de electrician sau electronist-cu stare buna a vederii, indemanare, exactitate, seriozitate. - Contract de munca pe perioada nedeterminata cu angajatorul german-salarizare: in primele 3 luni: 10,98 Euro brut/ora iar dupa 9 luni: 16,47 Euro brut/ora.-asigurare medicala.

bun munca pentru

ucrari de instalatii electrice de curenti slabi,
Linstalatii de telecomunicatii - voce/date,
instalatii de avertizare la incendiu,
retele de calculatoare,
manopera sisteme de control acces,
instalatii de interfoane,
manopera sisteme de supraveghere cu camere video + instalatii electrice interioare la cladiri civile si industriale.

Concentrare si atentie la detalii, gandire practica, promptitudine si capacitate de adaptare, aptitudini tehnice, memorie si spirit de observatie, capacitatea de a munci sub presiune, capacitatea de integrare sociala mare, capacitatea de a redacta in scris rapoartele

contracte de munca permanente si se cere cunoasterea limbii germane. Pentru detalii va puteti adresa consilierului Personal-Werk, la adresa info@personal-werk.de